Wraps med två olika fyllningar
Fyllning 1:
400 g nötfärs, 1 gul lök, 1 vitlöksklyfta, 0,5 färsk chili, margarin, rivet skal och saft av 0,5 liten citron, 0,5 smulad grönsaksbuljongtärning, 1 dl vatten, 1 dl creme fraiche, 1,5 dl kidneybönor på burk, salt, svartpeppar, 0,5 sallatshuvud av valfri sort, 6 tomater, 2 dl gräddfil
Gör så här:
Skala och hacka lök och vitlök. Kärna ur chilin och finhacka den. Fräs lök, vitlök och chili i lite margarin i en gryta.
Tillsätt färsen, smula sönder den och låt den bli lätt brynt. Blanda ner skal och saft av citron, smulad buljongtärning och vatten.
Låt koka ca 5 min.
Rör ner crFme fraiche och bönor. Smaka av med salt och peppar. Fördela strimlad sallat i en sträng på bröden, lägg på färsröran och hackade tomater. Ringla över gräddfil. Vik ena kanten och rulla ihop.
Och så en fyllning till fyra tortillas a ca 25 cm i diameter
Fyllning 2:
1 pkt crabsticks, ca 150 g, 150 färska champinjoner, 1 färsk mango, 1 dl lätt creme fraiche, 0,5 dl lättmajonnäs, 0,5 dl färsk hackad basilika, 1 pressad vitlöksklyfta, 1 msk citronsaft, salt, citronpeppar, 0,5 sallatshuvud av valfri sort
Gör så här:
Tina crabfishen eller ta motsvarande mängd inlagd i lag. Klipp dem i mindre bitar. Skiva champinjonerna. Skala och tärna mangoköttet. Blanda lätt creme fraiche med majonnäs, basilika, vitlök och citronsaft. Vänd ner övriga ingredienser utom sallaten. Smaka av med salt och peppar.
Lägg strimlad sallat på bröden och fördela fyllningen över den i en sträng. Vik in ena kanten och rulla ihop.
Lägg i en servett och servera.
Så jobbar vi med nyheter Läs mer här!