Nytt matkoncept öppnar i Stadsängarna

"Better Meal" är ett nytt matkoncept med fokus på nyttig mat med asiatiska smaker. I början av 2020 öppnar de i Sigtuna.

Paret Peter och Jagga öppnar ny restaurang vid Silvertorget i Stadsängarna tillsammans med den erfarne krögaren Naili. Restaurangen satsar på  hälsosam asiatisk mat.

Paret Peter och Jagga öppnar ny restaurang vid Silvertorget i Stadsängarna tillsammans med den erfarne krögaren Naili. Restaurangen satsar på hälsosam asiatisk mat.

Foto: Pressbild

Restaurang2019-10-23 07:00

Better Meals devis är ”Ät bra, må bra”. Med den ansatsen skapar paret Peter och Jagga tillsammans med erfarne krögaren Naili en restaurang med god och hälsosam mat vid Silvertorget i Stadsängarna i Sigtuna. 

Restaurangen kommer att ha en EKO-profil och servera asiatisk hälsokost i form av olika ”bowls”, soppor, smoothies och nyttiga efterrätter.

– Vi kommer att jobba mycket med rätterna gällande näringsinnehåll och smakerna samt hur de kan kombineras säger Jagga i ett pressmeddelande.

Tanken är att den 135 kvadratmeter stora restaurangen ska ha väl tilltagna öppettider och ha både lunch, mellanmål och middag på menyn. 

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!