Vad betyder det här priset för dig?
- Det är ett av de största priset man kan få, det känns helt underbart. Det här jobbet är slitigt och ett sådant här pris blir en morot som gör att man känner att det är värt allt.

Varför har du blivit så populär?
- Vi i Drifters är noga med att jobba tillsammans med publiken. Vi lyssnar på vad de har för önskemål, och snickrar ihop en repertoar efter det - men som fortfarande känns Drifters förstås. Jag har också fått bättre självförtroende sedan jag började för nio år sedan och vågar bjussa på den jag är.

Hur länge har du sjungit?
- Jag har hållit på med musik hela livet. Pappa, morfar, farmor ja, alla i släkten håller nästan på med musik. Det har alltid funnits musik hemma hos oss. Jag var dålig i skolan, hade svårt att lära mig. Men musiken var så enkel för mig. Noter förstod jag direkt.

Du spelar saxofon, tvärflöjt och dragspel med Drifters. Kan du spela fler instrument?
- Lite piano och trummor. När jag var liten skulle jag bli trummis. Jag försökte få pappa att skriva trummor på första-, andra- och tredjehandsvalet till Musikskolan. Men han vägrade. Då sa jag att allt skulle börja på t i alla fall. Så det blev tvärflöjt, trummor och trumpet.

Vad väntar Drifters nu?
- Vi har släppt ett album i Tyskland nyligen. Och i augusti kommer vår nya skiva ut i Sverige. Det är lite nervöst. Den är väldigt speciell, den skiljer sig en del från de tidigare skivorna. Mer kan jag inte säga nu.

Du har tidigare sagt att du vill vara med i Melodifestivalen. Är det fortfarande ett mål?
- Ja! Det har varit min högsta dröm sedan Carola vann. Jag är en riktig schlagernörd. Vi ska jobba hårt för att få drömmen att gå i uppfyllelse.