Någon gång mellan den 9 och 10 januari har någon eller några personer brutit sig in i omklädningsrum, materialförråd, kiosker, speakertorn och ett maskinrum vid idrottsplatsen och stulit saker.

– Förutom att en hel saker försvunnit så har det även skett en hel den vandalisering, säger styrelsemedlemmen Sune Nyman.

I det speaker- och matchledartorn som ligger vid bandyplanen har gärningsmännen krossat flera fönster samt även haft en mindre fest. I tornet påträffade polisen vid sin tekniska undersökning ett flertal spritflaskor. I samband med den tekniska undersökningen kunde polisen även säkra vissa spår.

Artikelbild

| Stölder. Från speakertornet har en luftavfuktare och en förstärkare stulits, enligt Sune Nyman.

– Det är första gången jag är inne här efter inbrottet och jag märker att bland annat en luftavfuktare och en rejäl förstärkare stulits härifrån, förklarar Sune Nyman.

Förutom luftavfuktaren och förstärkaren så ska även mikrofoner, walkie talkies samt diverse verktyg stulits, enligt Sune Nyman.

– Det är först i dag som vi fått komma in i lokalerna. Så först när vi gjort en ordentlig inventering kan vi säga exakt vad som stulits, förklarar Sune Nyman.

Även under hösten 2017 hade föreningen problem med vandalisering. Då ska någon eller några ha försökt sätta eld på rörbädden vid bandyplanen.