– Vi kommer då att dra i gång hotellverksamheten lite försiktigt, säger Olle Larsson hos Sisyfosgruppen som äger Dragon Gate.

Lite försiktigt innebär att hotellet kommer att hålla öppet och erbjuda de företag och organisationer som bokat in sig för konferenser på Dragon Gate att övernatta i de Kinainspirerade rummen på hotellet.

– Det här är en rimlig nivå när det gäller att starta upp hotellverksamheten. Vår bedömning är att vi ännu inte är redo för att ha en sådan hotellverksamhet att man kan komma in från gatan och boka ett rum och övernatta, säger Olle Larsson.

Olle Larsson förklarar att det är viktigt för Sisyfosgruppen att vårda varumärket Dragon Gate på ett bra sätt.

– Det har varit en del misslyckanden på Dragon Gate med den tidigare ägaren. För oss som ny ägare är det viktigt att allt vi gör blir bra och håller en hög kvalitet. Därför börjar vi i den här omfattningen, säger Olle Larsson, vars företag tog över ägandet av Dragon Gate i september i år.

Hur är intresset när det gäller hotellbokningar?

– Det finns en hel del förfrågningar kring det, säger Olle Larsson.

I november i år öppnade en café- och affärsverksamhet och under två dagar i maj och juni nästa år blir det sannolikt en technofestival på Dragon Gate. I planeringen finns även ett sportlovsevenemang med olika snöaktiviteter inplanerat till 2019.