Det är musikarrangören Niklas Psarros och företaget Technostate som gått ut med uppgiften på sociala medier att Scandinavia Electronic Festival ska hållas på Dragon Gate den 31 maj och 1 juni.

På sitt facebookkonto skriver Niklas Psarros att festivalen flyttar från Stockholm för att 2019 arrangeras på Dragon Gate. Vidare konstaterar han; "Nu har vi en egen festival med camping, en sjukt fett venue och otroliga artister är bokade".

Musiken på festivalen kommer att vara i huvudsak trance, electronica och techno.

Artikelbild

| Olle Larsson, VD Sisyfosgruppen, på det stora torget i Dragon Gate där techopartyt kan bli verklighet.

Tidigare i höst köpte företaget Sisyfosgruppen Dragon Gate av kinesen Jingchun Li. Sisyfosgruppens ägare Olle Larsson bekräftar att det med största sannolikhet blir en technoparty på Dragon Gate under 2019.

– Vi förhandlar för tillfället med Niklas Psarros och hans företag. Dragon Gate har en lite tråkig historia med en del misslyckanden. För oss som ny ägare är det därför otroligt viktigt att säkerställa att de evenemang som genomförs på Dragon Gate blir bra och håller en hög kvalitet. Därför är vi noga när vi skriver avtal med en aktör så att alla delar av evenemanget ska bli bra, säger Olle Larsson.

Enligt Olle Larsson har man haft upp mot fyrahundra olika förfrågningar om evenemang på Dragon Gate under 2019.

– Vi har fått frågor om VM i paintball och drönartävlingar. Vi jobbar nu för fullt och undersöker vad vi kan genomföra. Det som är klart är att vi vill genomföra ett "winter wonderland-party" under sportlovet för alla barn där man kan bygga snögubbar och göra en annat massa roligt, förklarar Olle Larsson.