- Det hÀr var riktigt kul! NÀr vi lÀste motiveringarna innan kunde det ju ha varit vilken av de nominerade som helst som skulle vinna, sÀger Markus Eriksson Arkevid, kökschef pÄ Villa Anna.
Han lÄter uppriktigt förvÄnad trots flera vinster i bagaget, och förklarar att det har poppat upp sÄ mÄnga bra restauranger i Uppsala de senaste Ären.
Vd:n Rafael Lövstedt vill trots det ödmjukt framhÄlla att han tycker att de förtjÀnar priset, i Är igen:
- Vi har haft höga ambitioner frÄn start och det primÀra Àr att bibehÄlla samma standard. Vi mÄste kÀmpa för att hÄlla en hög kvalitet.
En sammansvetsad och integrerad personalstyrka, frÀscha rÄvaror och höga ambitioner sÀger han Àr ingredienserna för vinnarreceptet.
Men hur ska de kunna fortsÀtta att toppa sig sjÀlva Är efter Är, undrar man ju nyfiket.
- Göra en riktigt bra biff och bea, sÀger Rafael Lövstedt och fÄr hela det samlade gÀnget att skratta.
- Det gÀller att inte stÄ still. De som kommer ska ha bra kvÀll, det Àr det vi jobbar efter, sÀger Markus Eriksson Arkevid.