Dylan satsar på ny foodtruck

Ny foodtruck-satsning i Stenhagen av mannen bakom populära Dylan`s Grill: Amerikanskt långkok där köttet tar flera timmar att tillaga.

Dylan Frantz har öppnat en ny foodtruck i foodtruckområdet i Stenhagen.

Dylan Frantz har öppnat en ny foodtruck i foodtruckområdet i Stenhagen.

Foto: Maria Lindblom

Uppsala2019-04-04 20:13

Dylan Frantz som tidigare var en av pionjärerna för burgaren står numera och grillar kött i drygt 14 timmar.

– Tillagningstiden är lång så då finns det mycket kärlek i maten. Det finns knappt något liknande i Sverige, säger Dylan Frantz.

Hemligheten bakom maten är tålamod och kunskap. Enligt Dylan Frantz kännetecknas den amerikanska barbequen av tillagningsfilosofin ”low and slow”.

– Det går inte att fuska eller korta tiden. Det här är min favoritmat och jag tror att det här är nästa stora mattrend i Uppsala, säger Dylan Frantz.

Den långa tillagningstiden gör att Dylan Frantz bara har öppet i Stenhagen under våren och sommaren.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om