Matskribenten kopplar av i sommar

Vad gör Uppsalas profiler på sommarsemestern? I serien Vykortet tar vi reda på det. Näst på tur: kokboksförfattaren och matstylisten Liselotte Forslin.

Liselotte Forslin berättar gärna om hur hon gillar att tillbringa sin sommar.

Liselotte Forslin berättar gärna om hur hon gillar att tillbringa sin sommar.

Foto: UNT Arkiv/ Privat

Uppsala2019-08-02 20:00

Liselotte Forslin jobbar som receptutvecklare, skribent, författare och matstylist.

– I sommar försöker jag koppla av och logga ut, läsa böcker, plocka ätbara växter, laga mat utomhus, bada och vara så mycket som det går i naturen.

Kanske blir det dock en resa i augusti innan jobbet drar igång igen.

– Drömsemestern är en blandning av att bara vara hemma samt några veckor i till exempel södra Frankrike eller USA:s västkust där jag älskar att vara.

Vilket är ditt bästa sommartips i Uppland?

– För rofyllda miljöer är Botaniska trädgården en favorit, samt Wiks slott, Linnés Hammarby och de fina brukssamhällena i Norduppland. Jag är beroende av allt som är vackert.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om