Vid inspektionen upptäcktes musspillning på flera ställen i den del där livsmedel både lagrades och tillreddes. Personalen sade sig inte ha sett det tidigare. Ägaren rekommenderas nu att täta lokalen för att hålla mössen ute.
Miljöförvaltningen kritiserar även grillköket för att bland annat flertalet av de flaskor, lådor och kantiner som brukar användas för att förvara livsmedel i inte var rena. Delar till köttkvarnen var synligt smutsiga, trots att det var diskade. Dessuom var diskmaskinen smutsig inuti.
En extra kontroll av matstället ska nu göras av miljökontoret.
En annan Uppsalarestaurang får kritik för bland annat livsmedelshanteringen. Vi en inspektion noterades att en kock skar rå kyckling på en skärbräda och monterade på samma arbetsbänk ätfärdig mat på en tallrik utan mellanliggande rengöring."
På samma restaurang noterades även av tomater serverades utan att sköljas i vatten innan.
Miljökontoret noterar i sin rapport att personalens kunskaper i livsmedelshygien är otillräckliga.