Under åren har allt fler butiker bommat igen på Sivia torg, men en av få verksamheter som fortfarande bedrivs är Sivia trafikskola. Ahmed Omaya har tidigare drivit Sivia trafikskola och är numer anställd i företaget som har fått besked att verksamheten måste flytta senast sista augusti. Fastighetsägarna har däremot lovat hjälp med antingen ersättningslokal eller ersättning på annat sätt. Men om det räcker tvivlar Ahmed på.

– De lokaler som finns är jättedyra. En hyra på 50 000 är omöjlig att hantera om man tänker på att vi betalar 12 000 i nuläget.

Det kan till och med gå så långt att trafikskolan tvingas lägga ner.

– Vi heter också Sivia så folk känner till namnet. Om vi flyttar måste vi byta namn så småningom och då förlorar vi kunder. Det finns en risk att vi kommer att kollapsa.

Hur känns det att lämna Sivia?

– Det känns förjävligt. Jag har jobbat här många år. Vi hör hit och folk känner till oss här. Det känns tragiskt.

Han började i företaget som delägare innan han tog över som ensam ägare 2009. Nu har han överlämnat ansvaret åt en vän men är fortfarande involverad i verksamheten i egenskap av utbildningsledare och trafiklärare.

– Det är ett bra ställe. Vi har slitit hårt för det här och det är synd att man måste lämna allt man slitit och byggt, säger Ahmed Omaya.