Tänk att överraskas av sin idol. Och tänk att få göra det när du står på scen och precis ska framföra idolens låt. Just det hände tioåriga Därin Badawi från Uppasla under fredagen på Grand. Där hade sångpedagogen Bianca Muratagics elever konsert, och som en överraskning hade hon kontaktat 17-åriga stjärnskottet Saliboy från Örebro, med miljoner lyssningar på Spotify, för att be om en ljudbakgrund till Därins framträdande. 

– Jag vill göra mer än så. Jag kommer själv, svarade han, berättar Bianca Muratagic.

Och det gjorde han, utan att Därin visste någonting. itt under hennes framträdande hoppade han fram på scenen och körde låten med henne. Det hela blev en spontankonsert där Därin och Saliboy inte bara spelade en låt i hop utan flera, till publikens stora jubel. 

Artikelbild

| Därin Badawi överraskades av sin idol, rapparen Saliboy från Örebro under torsdagskvällen. "Som mina fans supportar mig, vill jag supporta dem" ropade Saliboy från scenen.

Efteråt var Därin Badawi ännu chockad en stund efter framträdandet.

- Men jag blev inte nervös när jag såg honom. Jag kände bara att jag levde i en dröm, säger hon.

Saliboy är kärleksfull artist och en bra person som inte skriver texter om droger och sådant, förklarar hon. Han har också svarat henne när hon hört av sig i sociala medier, som ett fan.

- Ikväll sa han åt mig att forsätta med det jag gör och inte lyssna på vad alla andra tycker.

Nu när din stora dröm, att få träffa Saliboy, är uppfylld, vad är då nästa dröm?

- Att bli känd och göra låtar. jag har alltid känt att jag vill bli artist, men nu känner jag det ännu mer.