Vivamus Café får nämligen besök av rapparen "Dogge Doggelito" som ska hålla en spelning under juldagskvällen. Där lovar han att bjuda publiken på en mix med låtar från The Latin Kings, men även låtar som han gjort på egen hand.

– Det blir "Doggelito-show" där jag kör både gammalt och nytt. Det kommer att vara full rulle och en massa fest, säger "Dogge".

Även i somras var "Dogge" på besök i Märsta – då med en spelning på Sätuna torg. Nu hoppas han att spelningen på juldagen ska bli lika lyckad som sommarens spelning.

Artikelbild

| Tillbaka i Märsta. Efter spelningen på Sätuna torg kommer nu "Dogge Doggelito" till Märsta för en spelning på Vivamus Café.

– Det var skitbra i somras och det var värsta showen. Det brukar komma hem en hel del folk från andra orter kring jul, så jag hoppas på att det blir mycket folk, säger han.

Innan spelningen i Märsta ska han fira jul på egen hand, och efter det ser "Dogge" fram emot att gå in i ett nytt år. Han menar att 2018 blir ett speciellt år då han ska släppa en helt ny skiva – samtidigt som han firar 35 år på den svenska hip hop-scenen. Trots en lång och framgångsrik karriär har han inga planer på att lägga musiken åt sidan.

– Jag har hållit på med rap sedan 1983. Det är helt otroligt vad tiden går fort. Jag känner fortfarande att glöden finns kvar och jag är bara glad att det finns folk som vill att man ska vara med och spela på deras grejer. Jag känner att jag har fått en nytändning och jag vill satsa ännu mer på musiken. För fotbollsspelare kan karriären ta slut när de fyller 35 år, men musik håller man på med hela livet.