I november 2016 misshandlade pojkvännen henne. Den 22-åringe Sigtunabon slog kvinnan med knytnävarna, drog i hennes hår och sparkade henne. Han tog stryptag och bankade hennes huvud mot golvet. Dessutom bet han henne.

Det finns bilder, vittnen och rättsintyg som styrker hennes historia.

Pojkvännen frihetsberövades men släpptes några dagar senare då kvinnan tagit tillbaka anmälan.

Hon uppgav i tingsrätten att hon var ensam och behövde honom, enligt handlingarna. Enligt henne hade de en relation, men enligt honom träffades de mest för att ha sex.

I december när 22-åringen och några kompisar var hemma hos kvinnan bråkade de igen.

Enligt honom var hon klängig. Då smällde han till henne. Attunda tingsrätt tror på hennes redogörelse om att mannen drog henne i håret, slängde ned henne på golvet och dunkade hennes huvud mot golvet fem till tio gånger. Han kastade en stol mot henne och sparkade henne.

Han lämnade lägenheten för att senare komma tillbaka och sade "förlåt". De kramades och gick till sovrummet. Han ville ha sex men det ville inte hon.

Då började han slå henne igen.

Han hoppade på hennes huvud, sparkade henne, drog i hennes hår så att hon hamnade bredvid sängen. På golvet fick hon ta emot flera sparkar, mest mot huvudet.

Han slängde henne på sängen, hoppade på henne och tog stryptag.

När de andra vännerna kom tillbaka till lägenheten slutade han. Han gick därifrån men hotade med att döda dem som var där och bränna ned lägenheten.

Vittnen, bilder och rättsintyg styrker kvinnans berättelse.

22-åringen döms för misshandel och olaga hot, och ska betala skadestånd till kvinnan på 20 000 kronor.

Han döms även för andra brott som ringa narkotikabrott, och brott mot lagen om förbud beträffande knivar och andra farliga föremål. Straffet blev fängelse i sex månader.

Läs mer:

Misshandlade sambon i flera år

Middag urartade till svartsjukedrama

Prisades med Guldklöver