Bertil Jansson och Annika Widnersson är radiostationens nya debutanter.

– Det är spännande, jag har aldrig varit programledare förut, så det är nytt. Jag har tidigare läst ur en bok som heter "En kurs i mirakler" som har sänts i radion där jag har lånat ut min röst till det och sedan har jag även varit med om att göra programslingan, säger Annika Widnersson.

Hennes sändning heter "Elvis på mitt vis" och handlar om ungdomsidolen Elvis Presley.

– Jag har lyssnat på honom sedan jag var 15-16 år. Jag tycker att det är kul när man kan höra vad han säger. Det finns många intervjuer som man inte hade tillgång till när man lyssnade för länge sedan. Då var det bara LP-skivor, och damtidningar och nån gång TV, annars fanns bara hans shower tillgängliga. Det är väldigt intressant att höra honom själv berätta hur han upplevde det hela. Programmet bygger på småintervjuer och sen spelar jag hans musik så klart, som jag tycker är jättefin, säger Anna Widnersson.

"Retroresan" är Bertil Janssons skapelse.

– Det är musik och låtar som jag gillar, det är gammal svensktopp blandat med utländsk populärmusik, men på olika språk. En hel del är från Brasilien, mycket samba och bossa nova. Det är lite äldre låtar från olika delar av världen. Jag försöker åstadkomma någon sorts blandning, säger Bertil Jansson.

Förutom sitt eget program hjälper han även till bakom kulisserna där han producerar och klipper nyhetsreportage.

– Jag tycker att det är kul att prova nya saker, jag är nyfiken av mig, avslutar Bertil Jansson.