"Dame Más De Ti" heter vinnarlåten, och är skriven av Richard Schultzberg tillsammans med André Zuniga, Scott Greer och Luis Carlos de la Lombana.

– Vi trodde aldrig att vi skulle vinna när vi skickade in låten till tävlingen, det var ju den första Latino-låten som vi har skrivit ihop, säger Richard Schultzberg.

Han berättar att han och André Zuniga åkte till USA för att skriva låtar i början av året. De stannade där i tio dagar och skrev två låttexter, varav den ena är Dame Más De Ti. Låten tävlade mot 120 000 andra i USA Songwriting Competition, och stod till slut som vinnare i sin kategori.

– Det känns helt fantastiskt. Det är den absolut svåraste kategorin att vinna i, och dessutom i världens största tävling för låtskrivare. Det känns väldigt overkligt.

Nu har låten skickats ut till en mängd skivbolag. Förhoppningen är att en världskändis ska få upp ögonen för den och vilja sjunga den. Richard Schultzberg förklarar att drömmen vore om Luis Fonsi, som tidigare är känd för exempelvis megahiten "Despacito", skulle bli intresserad av låten.

Tillsammans med Niklas Pettersson har Richard Schultzberg även skrivit låten ”Turn up the fire”, som blivit nominerad till Årets låt 2018 i Scandipop Awards. Det är Nea Nelson som sjunger Turn up the fire, och hon framträdde bland annat med låten live i tv på kronprinsessan Victorias födelsedag tidigare i år.