Det var dock Trångsund som inledde bäst och tog ledningen efter drygt tio minuter. Men innan den första perioden var slut kvitterade Simon Nilsson till 1–1.

I den andra perioden tog Wings över taktpinnen och ledningen genom Johan Mohlin. Sedan satte Johannes Yucel 3–2 och i den sista perioden fastställde Daniel Mattsson slutresultatet till 4–2 med sju sekunder kvar att spela.

Därmed tog Wings sin tredje seger på de fyra inledande matcherna av kvalserien östra. I premiären vände Wings 0–1-underläge till seger med 2–1 på bortaplan mot Eskilstuna Linden.

Artikelbild

Drygt fem minuter in i den tredje perioden kvitterade Johannes Yucel innan Eric Jacobsson avgjorde i slutminuterna.

I hemmapremiären blev det förlust mot Eskilstuna Linden med 2–5 och efter det återvände Wings till det vinnande spåret genom att besegra jumbon Nacka med 4–0 i tredje omgången.

Därmed är Wings med och slåss i toppen av tabellen med nio inspelade poäng. Det är lika många som Eskilstuna Linden som leder serien på bättre målskillnad (plus åtta) och trean Hanviken (plus tre).

Det återstår sex omgångar av kvalserien till hockeyettan och den fortsätter på onsdag för Wings som då ställs mot Hanviken på bortaplan.