Ishockey För närvarande förbereder sig det svenska U18-landslaget för herrar inför prestigefyllda Hlinka Gretzky Cup i Red Deer och Edmonton i Kanada som inleds på måndag då man ställs mot Slovakien.

Med i truppen är Albin Grewe från Märsta och förflutet i Wings men numera spelar i Djurgårdens J20-lag.

Förra säsongen vann han J18-SM med Stockholmsklubben samt tog brons i J18-VM med Sverige och forwarden har tidigare även vunnit TV-Pucken där han även blev utsedd till turneringens bästa spelare.

Grewe förväntas också gå tidigt i nästa års NHL-draft som arrangeras i Vancouver i mitten av juni. För ett tag sedan släppte Future Considerations sin första ranking inför draften 2019 och där tros forwarden gå som nummer 22 i förstarundan.

17–21 augusti arrangerar svenska U18-landslaget för damer ett russinläger i Nyköping med bland annat fyra internmatcher och en av de uttagna är Josefin Bouveng, fostrad i Wings men även hon spelar numera i Djurgården.

Hon var med och tog silver i junior-VM med U18-landslaget förra säsongen och bidrog under turneringen med fem poäng (ett mål och fyra assist). (SB/KB)