Innebandy Skadeläget är prekärt i Rosersbergs innebandylag inför derbyt mot Grimsta AIK på lördag. Laget har fem startspelare på skadelistan.

Niclas Johanson Bräck (back från Sirius) bröt vadbenet i en match före jul.

Lucas Leonardo axelskadad i november och december, nu åter i träning.

Adam Hellström har körtelfeber och beräknas vara åter i mitten på februari.

Johan Gunnarsson är även han skadad, kan eventuellt spela nästa vecka.

Christian Isaksen som varit borta nästan hela säsongen gjorde comeback i fredags mot Rotebro efter att ha opererat tummen. Comebacken slutade dock redan i första perioden där hans knä vek sig. Han slog även upp en gammal fotledsfraktur. En magnetröntgen på knät på torsdagen visade att skadan är allvarlig.

– Rickard Jarnling är åter i Hässelby. Rickard fick det inte att stämma. Om det var omgivningen, att han kände press eller något annat har jag svårt att sätta fingret på. Han gav hundra procent och missade inte en enda träning under säsongen vilket hedrar honom. Vi har önskat honom lycka till. Vi har ingen anledning att stoppa någon som inte vill spela med oss, när det inte fungerar, säger Fredrik Raschke, sportchef i Rosersberg.

Rosersberg har gjort klart med Daniel Eklund, som kommer tillbaka från Arlanda IBK och gör comeback. Daniel kommer att vara med mot Grimsta på lördag.