Arlanda Jets herrlag förbereder sig inför den kommande säsongen i division 1.

Laget gör det med Remi Fritzell som ny headcoach då han tagit över efter Andreas Östlund.

– När jag kom till klubben 2014 gjorde vi vår sista säsong i Superserien. Vi kunde, av olika anledningar, inte anmäla ett lag 2015 och klubben har sedan dess varit under uppbyggnad och ombyggnad. Min uppgift blir nu att ta det vidare, och jag tror att vi i år har alla medel för att lyckas, säger Remi Fritzell i ett pressmeddelande.

Förra säsongen ingick han i seniorlagets ledarstab och var även headcoach för U19-laget som tog sig till semifinal.

Remi har lång erfarenhet av amerikansk fotboll som både spelare och ledare. Som aktiv spelade han i Eskistuna och representerade svenska landslaget innan han sadlade om till tränare.

Årets trupp ser väldigt lovande ut och vår stomme består av erfarna, men unga, spelare som varit i klubben länge. Flera har meriter från Superserien och landslag. Många av våra spelare har spelat tillsammans sedan unga tonår och känner varandra väl, säger Remi Fritzell.

Sedan han flyttade till Sigtuna 2014 har Remi coachat på alla nivåer i junior- och ungdomslagen i Jets och nu väntar nästa utmaning med a-laget.

– Vi har många förstaårs-seniorer som kommer vara med och bidra direkt. Plus ett par spelare som spelat i Jets förut och som provat vingarna på annat håll ett tag men som nu gör comeback i svart och orange. Men det spelar ingen roll hur lovande truppen ser ut om man inte gör jobbet som krävs och det jobbet börjar nu, säger Remi Fritzell.

Seriespelet i division 1 startar den tredje veckan i april.

Under säsongen ställs Jets mot Djurgården, Gävle, Upplands Bro och Västerås.

– Vårt mål blir att vinna serien och vi har en trupp och en coachingstab som verkligen tror på det också, säger Remi Fritzell.