Innebandy Kim Kulich är inne på sin tredje säsong i Rosersberg och har nu förlängt sitt kontrakt med klubben. Det meddelade föreningen på sin hemsida under onsdagen.

– Jag trivs otroligt bra i laget och föreningen där jag känner att vi kommit långt men inte uppnått vår fulla potential ännu, och jag är inte redo att kliva av det här tåget ännu. Innebandy är fortfarande det roligaste jag vet och det är inte mycket som slår en fredagskväll i Rosershallen tillsammans med vår fantastiska publik, säger Kim Kulich till klubbens hemsida.

Målvakten har tidigare spelat i superligan med Växjö där det blev 26 matcher under säsongen 2014/15.

Den här säsongen har han hittills stått 17 matcher.

– Kim har sedan sin första träning höjt standarden, inte bara på planen utan även utanför. Detta genom sitt sätt att vara och med en kravbild på både lagkamrater och organisation. Detta har hjälpt både laget och oss som organisation att bli bättre och att utvecklas. Han har ruskigt hög träningsnärvaro och är en stark röst i laget, han agerar även som en förebild både internt och utåt i föreningen vilket vi drar stor nytta av. En kille som kommer och ska vara bidragande till att vi når framgång, säger Fredrik Raschke, Rosersbergs sportchef till klubbens hemsida. (SB/KB)