Efter några år av funderingar och diskussioner har Arlanda Jets gjort klart med en sportchef.

Det är Moe Kadkhodai som tar hand om posten och därmed återvänder han till föreningen efter bland annat en sejour som headcoach i Uppsala 86ers.

– Jag fick först frågan om jag ville hjälpa till med a-laget och egentligen hade jag "slutat" med fotbollen. Men Arlanda har alltid haft en plats i mitt hjärta och jag visste att jag på något sätt ville finnas till hands, säger Moe Kadkhodai till klubbens hemsida.

Hans primära fokus kommer vara på herrlaget och ungdomsverksamheten. Medan damsektionen fortsatt leds av Ville Korhonen.

Hans roll är att skapa en röd tråd där föreningens lag från U13 till seniorer förenas under samma filosofi och terminologi.

– Jag upptäckte att det fanns vissa tomrum som behövde fyllas för att föreningen ska kunna ta fart igen. Jag kände också att det hade varit en rolig och naturlig övergång till lite nya utmaningar i livet. Arlanda Jets har fina förutsättningar till att bli en av Sveriges bättre föreningar så ser fram emot att försöka ta oss dit igen, säger Moe Kadkhodai.

Bland hans kortsiktiga mål finns att göra a-laget attraktivt för den yngre generationen igen och arbeta med ungdomsverksamheten.

Långsiktigt drömmer Moe om en så kallad "grand slam" med guld i alla lagdelar under samma år.

– Damlaget har varit framgångsrikt och hållit Jets namn relevant men det är viktigt att vi får tillbaka helheten igen. anken är att vi under en treårsperiod ska lyckas få ihop lag och ledare i alla lagdelar samtidigt som vi tar A-laget upp till superserien. Där Arlanda Jets hör hemma, säger Moe Kadkhodai.