Ishockey Wings förändrar och förstärker sin organisation genom att göra David Lundmark till sportchef med ansvar för elitverksamheten och speciellt fokus på juniorlagen. Han har under flera säsonger varit huvudtränare för Wings J18 och är anställd av Arlandagymnasiet som ansvarig för hockeygymnasiet.

– Jag ser verkligen fram emot min nya roll. Kombinationen av sportchefsrollen och mitt ansvar för Hockeygymnasiet är optimal. Det kopplar ihop gymnasiet och elitverksamheten i juniorlagen och A-lag och skapar förutsättningar för ännu bättre utbildning och större samordning hela vägen, säger David Lundmark till klubbens hemsida.

Pontus Persson blir ny huvudtränare för Wings J20 efter att tidigare ansvarat för bland annat Wings U14 och Wings U16 samt varit assisterande tränare i J18 och J20.

Robin Lotthagen är ny huvudtränare för Wings J18 och preis som Pontus är han fostrad i klubben. Han har tidigare varit assisterande tränare för Wings J20 och huvudansvarig för Wings A-pojk.

Thomas Eriksson fortsätter som ungdomsansvarig och får titeln sportchef ungdom.

– Det känns verkligen bra att ha fått detta på plats redan nu. Att alla huvudtränare för elitlagen kommer från de egna leden och har ett stort hjärta för Wings är vi förstås väldigt glada och stolta över, säger Johan Karlsson, ordförande i Wings till klubbens hemsida.