Eddahri som sammanlagt har spelat fyra år i klubben är besviken – och hade gärna spelat matchen. I år har han stått för åtta mål och en framspelning från sina offensiva mittfälts- eller anfallsposition.

Nu lämnar han klubben – och har spelat sin sista match för AFC Eskilstuna. Senast borta mot Halmstad (1–1) fanns han inte heller med i truppen av samma anledning.

– Det är inte ett avslut som jag hade fått om Özcan (Melkemichel) hade varit kvar. Jag tror inte att man i den här ledningen riktigt har fattat vad man ha gjort för klubben, och hur länge man varit med. Då tycker inte jag det ska spela någon roll att de ska satsa på spelare som ska vara kvar. Jag är inte bitter, det är mer tråkigt efter allt man har gjort. Men fotboll är en business, säger Omar Eddahri till Sportbladet.

För tillfället tränarEddahri på egen hand. Framöver väntar en resa till södra Italien för att hälsa på kompisen – och den tidigare Siriusspelaren – Stefan Silva i Palermo.

– För mig ändras ingenting. Jag kommer ha det rätt bra ändå. Det är nog mer jobbigt för klubben, det ser inte så jättebra ut. Jag har gjort det jag har kunnat, jag gav allting på plan, jag gav 150 procent i varje match, jag kan gå därifrån med huvudet högt, säger Omar Eddahri till Sportbladet.

AFC Eskilstuna saknar även sin bästa målskytt Mohamed Buya Turay (nio mål i år) i matchen mot Sirius, då han är avstängd.