- Det känns väldigt bra att Kauko och Jari har skrivit på. Kauko var näst bäst i laget förra säsongen och hans snitt räckte för en topp 10-plats i hela allsvenskan, säger lagledaren Mikael Teurnberg.
Egentligen har Rospiggarna redan nu ett en förarartrupp som ska kunna vinna både serien och den allsvenska finalen. Sedan tidigare är ju bland andra Andreas Jonsson, Simon Gustafsson, Timo Lahti, Ludvig Lingdren och Kim Nilsson klara för klubben.
Men nu jagar Teurnberg ytterligare en förare - en kvalificerad sådan.
- jag måste ju ha en backup, säger han med ett skratt och nämner både livrem och hängslen.
Rospiggarnas mål är att vinna den allsvenska finalen, och då kan en skada på exmepelvis Andreas Jonsson bli förödande - delvis därav vill Teurnberg gardera sig med en toppförare till.
- Det är ingen reservförare jag är ute efter. Det är en riktigt bra kille, mer än så kan jag nte säga. Jag hopppas att det ska bli klart i början av nästa vecka, säger Teurnberg.
För Rospiggarna är elitserien 2013 en målsättning.
- Vi vill tillbaka och då måste vi ha ett lag som kan nå dit. Vi har ett bra lag sedan nu, men det ska göras ute på banan också, säger Teurnberg.

Även några av de andra lagen i allsvenskan har höga ambitioner. Masarna kör med Antonio Lindbäck och Linus Sundström som gästförare och har fått behålla de bästa förarna från fjolårslaget, inklusive Sebastian Aldén. Smederna vill också vara med i toppen liksom nedlfyttade Lejonen.
Om Mikael Teurnberg lyckas med sin värvning i nästa vecka (och det kommer han att göra!) får Rospiggarna ett ännu starkare lag än förra säsongen., Det kan till och med bli så - om de unga förarna utvecklas - att stora delar av den allsvenska truppen skulle kunna utgöra stommen i ett elitserielag 2013.
- Jag har tänkt litegrann så när jag har satt ihop laget. Det finns utvecklingsmöjligheter hos många av killarna i truppen, säger Teurnberg.