Välkommen till en supersöndag

Den här dagen är den mest händelserika idrottsöndagen på länge.

Händelserik söndag! Uppsala Fotboll, Sirius fotboll, Storvreta IBK, Sirius IBK och Almtuna IS spelar alla matcher under söndagen - följ allt live på unt.se/sport!

Händelserik söndag! Uppsala Fotboll, Sirius fotboll, Storvreta IBK, Sirius IBK och Almtuna IS spelar alla matcher under söndagen - följ allt live på unt.se/sport!

Foto: UNT-arkiv

Sport2020-11-01 06:00

Eller vad sägs om det här tidsschemat:

14.00: Rosengård-Uppsala Fotboll:

Degraderingen från damallsvenskan är redan ett faktum för nykomlingarna, men frågan är om Uppsala kan finna mod och störa Rosengård i sin guldjakt. 1–9-smällen från i somras vill de nog ogärna återuppleva.

14.30: Sirius–Kalmar FF:

Sirius Europadrömmar har fått sig en rejäl törn och nu är frågan om fjolårets tabellplacering ska slås när allsvenskan går in i sin sista månad. Det borde de kunna ordna med råge – om de slår ett lag som Kalmar på hemmaplan.

15.00: Linköping–Storvreta:

Obesegrade serieledare och favorit till ett nytt SM-guld. Storvreta har rivstartat superligan och det här mötet se ni direkt hos oss på unt.se/sport!

17.00: Sirius–Pixbo:

Direkt efter Linköping–Storvreta drar Siriusmatchen igång i IFU Arena, likaså sändningen på unt.se. Välkomna in och följ Stefan Forsmans manskap jaga tre nya poäng.

17.30: Timrå­–Almtuna:

Almtuna har öppnat säsongen helt okej, även om det är lite mycket upp och ned och fram och tillbaka. Frågan är om de räcker till på bortaplan mot Jonathan Dahléns Timrå?

Ja, ni hör. Allt händer verkligen på en och samma gång den här söndagen.

För den sportintresserade finns det med andra ord mycket att välja på och det är bara att hänga med på unt.se/sport.

Vi håller igång liverapporter och livesändningar från tidig förmiddag till kväll, vi rapporterar direkt från fotbollsallsvenskan på både dam- och herrsidan, från hockeyallsvenskan och vi livesänder som vanligt från superligan i innebandy. 

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!