Att Jesper Arvidsson är aktiv på sociala medier är ingen hemlighet. När experten Erik Edman skrev ett inlägg på Twitter i början av året där han tippade Sirius sist i allsvenskan reagerade Arvidsson med att twittra: ”Hade kunnat spela lullig hela säsongen och ändå komma före BP”.

– Det står jag fast vid. Sedan om det inte blir så så bryr jag mig inte så mycket om själva uttalandet. Det var med glimten i ögat, säger Arvidsson.

BP:s lagkapten Markus Gustavsson uttalade sig om inlägget i Aftonbladets allsvenska guide inför säsongen.

– Den där Alfredsson, eller Arvidsson, vill nog ha en mediakarriär efter fotbollen. Jag tycker inte att han flyger alls. Han är inte så vass och får det tufft när vi ska mötas på planen. Han är ute på djupt vatten men det är lätt att ta billiga poänger på Twitter, säger Gustavsson till tidningen.

UNT visar upp citaten för Arvidsson efter lagets träning. Han har inte läst det innan.

– Haha, jag har ingen kommentar till det direkt. Men absolut, jag kan tänka mig en mediakarriär efter fotbollen men det var inte därför jag skrev den där tweeten.

Tror du att det kommer att bli grinigt mellan er på planen imorgon?

– Det tror jag inte. Jag tror att han, likväl som jag, sa det där med glimten i ögat.

Nu möts lagen för första gången sedan ordkriget bröt ut.

– Det är klart att det är en jäkligt viktig match om man ser till tabelläget. Vi går ut för att vinna sedan får vi se vilket lag som har bäst form därute.