– Dalen har varit fantastiskt bra. Jag är lite imponerad, det måste jag säga. Ett enormt farligt lag i kontringsspelet, nästan bäst i serien, säger tränaren David Ahlmark, som fick se sitt lag förlora mot Örebro i söndags.

– Vi är fortfarande besvikna över det resultatet. Vi nästan bjöd Örebro på den segern, men det beror också lite på att vi jobbar med nya saker i spelet.

Nu är det alltså Dalen som står för motståndet. För en vecka sedan var Dalen i Uppsala och gjorde tio mål på Storvreta. I helgen vann Dalen hemmapremiären mot Falun. Två av seriens mest favorittipade lag.

– Jag tycker alltid vi har goda chanser att vinna, det står ju 0–0 när det börjar, säger David Ahlmark om onsdagens match mot Dalen.

Sirius har inlett med två förluster (Falun och Örebro) och arbetar med att sätta ett delvis nytt spel. Dessutom är det många nya spelare i truppen.

– Vi är inne i en process som tar tid. Vi är på väg, men resultaten av det jobbet ser vi inte alls ännu.

I Sirius är det ett frågetecken för backen Daniel Stenlund som är/har varit sjuk. Dessutom kommer målvakten Tobias Steineck att sitta på bänken. Han har varit en tid på BB och har antagligen tankarna på annat håll än innebandy just nu.

– August Moberg spelar från start, säger Ahlmark.

Moberg hoppade i senaste matchen när Steineck fick 2+10 minuters utvisning och är så att säga varm i kläderna.

I övrigt har Ahlmark alla spelare tillgängliga.