Lukas Jonsson, Robert Åhman Persson, Mohammed Saeid och Jonas Lindberg blev spelarna som kom sist in i truppen.

– Utifrån de förutsättningar som vi har, så har vi gjort det bra. De spelare som vi har fått in gör oss starkare som grupp, och det är också bra människor, säger Kim Bergstrand.

– Vi är väldigt nöjda med de vi har fått in, men sedan vet man aldrig om det var rätt eller fel spelare att satsa på förrän efteråt, det är lite tidigt att säga än, fortsätter han.

Jonas Lindberg och Mohammed Saeid debuterade för Sirius i bortamatchen mot Göteborg och gjorde klart godkända insatser trots endast 22 minuter på planen.

– De gjorde det som man kan föränta sig av dem. Man kan inte dra så stora växlar av det inhoppet än. Först och främst ska de lära sig det sätt som Sirius spelar fotboll på, men visst har de kvaliteter, säger Kim Bergstrand.

Sirius har sin tur tappat Shkodran Maholli till danska klubben Silkeborg, och lånat ut kvartetten Oscar Kindlund (Nynergsund, Norge), Linus Nygren (Gusk), Sherko Faiqi (Nest-Sotra, Norge) och Zackarias Faour (Oskarshamns AIK). De två sistnämnda var de sista som blev utlånade innan transferfönstret stängde.

– Alla de här spelarna är i en ålder där de behöver spela regelbundet. Zackarias behöver skaffa sig mer erfarenhet på seniornivå, Oscar har en tuff konkurrenssituation på sin position, och det är samma sak med Sherko och Linus, de behöver mer erfarenhet och spela mycket, säger Kim Bergstrand.