Det är tätt på given för de allsvenska lagen just nu. Efter Nations league-uppehållet har Sirius dragit i gång seriens sista tredjedel med att spela 1–1 hemma mot Hammarby och förlora med blytunga 0–1 hemma mot Östersund.

Tisdagens bortamatch mot Örebro SK blir lagets tredje inom loppet av åtta dagar och den andra på bara fyra dagar.

– Vi kommer från två tuffa matcher på kort tid där vi inte direkt fått maximal utdelning på ganska bra prestationer. Kan vi komma upp i samma nivå ser det bra ut. Känslan är trots allt positiv trots mager poängskörd, säger Kim Bergstrand efter måndagens träning på Löten.

Hur värderar du Örebro SK?

– De är bra, inget snack om det. Det har de visat hela säsongen. De är jäkligt bollskickliga och har ju väldig spets i Nahir Besara och Kennedy Igboananike. De är disciplinerade och har jobbat med hyfsad kontinuitet under en lång tid, vilket syns.

Att se Sirius rada upp resultat som 1–1 och 0–1 är ingen bild som Sirius vant sina fans med under säsongen.

– Njae, vi försvarade oss bra också mot Sundsvall och Malmö under långa perioder, innan vi blev straffade och där var det mycket mentalt. Det har vi jobbat med. Vi har många nya spelare och vi blir ju mer samspelta med tiden, säger Kim Bergstrand.

Sirius kan göra flera förändringar i sin startelva jämfört med matchen mot Östersund. Både frivilligt och ofrivilligt.Jesper Arvidsson klev av med en kraftigt stukad fot senast och missar Örebromatchen. Daniel Jarl var tillbaka i startelvan efter nästan ett års frånvaro, men om mittbacken mäktar med två nittiominutersmatcher inom loppet av fyra dygn är högst oklart. Samtidigt är Tim Björkström tillbaka efter avstängning och Johan Eiswohld redo för spel efter att ha stått över mot Östersund.

– Det är väldigt tveksamt om Jarl kan spela, vi får se. Han gjorde det fantastiskt bra mot Östersund, men vi måste vara rädda om hans fysik, säger Kim Bergstrand.

Med i den uttagna truppen mot Örebro finns även Abdul Razak efter en längre tids frånvaro.