Adam tog brons i herrdubbel tillsammans med Carl Harrbacka, Skogås, efter att i semifinalen ha förlorat mot det starka engelska paret Stallwood/Russ i tre hårda set.

Tilda lyckades ännu bättre denna gång och knep två bronsmedaljer. Dels i mixeddubbel tillsammans med nämnde Carl Harrbacka. Tilda och Calle spelade en extremt jämn semifinal mot engelska topparet Cullum/Fee men tyvärr föll även dessa i tre set efter 17-21 i avgörande set.

Förutom bronset i mixed knep Tilda även ett överaskande brons i damdubbel tillsammans med Ashwati Pillai, Täby. Tilda och Ashwati vann tre tuffa damdubblar innan även dom fick respass mot ett engelsk par i semifinalen. Även här förlust efter tre hårda set.

Detta var Uppsalaungdomarnas sista tävling innan det nu bär av till junior-VM i Jakarta under kommande vecka. Tilda och Adam kommer representera Sverige i såväl lag-VM som det individuella VM:et under två veckor i badmintons mecka Indonesien. Badminton är nationalsport i Indonesien och tusentals åskådare väntas se matcherna.

För Tilda och Adam är det deras andra junior-VM och i den individuella tävlingen spelar Adam Gozzi herrdubbel och Tilda Sjöö både damdubbel och mixeddubbel precis som i Belgien i förra veckan.