I helgen avgjordes en av Sveriges största gokart tävling med ca 300 startande från hela Sverige.

I klassen Junior125 lyckades William Carlsson, Rasbo MK, vinna med god marginal trots de blöta och svårkörda förutsättningarna på lördagen. William var kvalsnabbast på morgonen, vann sitt första heat och kom fyra i det andra. Resultatet ledde till startruta två i finalen. Ett finalrace som William snabbt tog kommandot i och körde i mål som totalsegrare.

I klassen Micro kvalade Casper Jansson, Rasbo MK, in på den fjärde snabbaste tiden och körde i mål som 2:a och 4:a i sina båda kvalheat. Placeringarna gav Casper startruta 3 i finalen. Ett finalrace där Casper tappade några platser under de inledande varven. Genom fantastisk körning lyckades Casper köra upp sig och på avslutande varvet överta ledningen och vara först över mållinjen.

Även Rasbo MK-föraren Oscar Pedersen visade storform och slutade på en fin tredjeplats.

I klassen Mini blev det ytterligare en pallplats där Rasmus Jansson slutade tvåa. Rasmus som under en rafflande final flera gånger var i ledning lyckades till slut placera sig på en andraplats.

Även i klassen Junior60 blev det en pallplats för Rasbo MK. Carl Runnegård visade övertygande körning och höll sig under hela dagen med i toppen och slutade på en tredjeplats.

En fantastisk tävlingshelg för Rasbo MK's gokartförare som totalt lyckas köra hem fem pallplatser i stentuff konkurrens.