Två målvakter, sex backar och elva forwards. Storvretas truppbygge till nästa säsong börjar redan nu bli i det närmaste klart. Detta efter att man lyckats få lagkaptenen Mattias Samuelsson att förlänga med ytterligare en säsong. Enda nyförvärvet så här långt är unge talangen Hampus Ahrén från Rig Umeå, men det ska in ytterligare minst ett. Det handlar om, som UNT berättat om tidigare, en ersättare till Jesper Berggren som väljer att lägga av.

– Vi har koll på vem vi vill värva och vi har en dialog med den spelaren. Den dialogen har vi haft i över ett år och det är långt gångna förhandlingar, berättar Michael Rasi, ansvarig i Storvretas sportgrupp.

Med en back till in i truppen har man 20 spelare. Man gick in i den pågående säsongen med hela 23 spelare. Mycket med tanke på att det var en VM-säsong och att många Storvretaspelare skulle få en hård belastning. Dessutom spelade man Champions Cup.

Fyra spelare; Victor Andersson, Valdemar Ahlroth, Jacob Pettersson och Michael Jansson, har utgående kontrakt. Vad som händer med dem är i dagsläget oklart.

– Vi för en dialog och vi får se hur vi formar truppen. Men vi har inte avskrivit någon än, säger Rasi.