Storvreta klev in i semifinalspelet mot Mullsjö som klar favorit, men det blev stryk efter förlängning. Men favoritskapet, det har fortfarande Uppsalalaget.

– Att inte vilja bära favoritskapet är typiskt svenskt. Vi tar gärna oss på det, säger Hannes Öhman, assisterande tränare i Storvreta.

Den oerhört spännande matchen i tisdags var helt i publikens smak, även om de flesta på läktarna gärna hade sett en hemmaseger. För Mullsjö var det en drömstart eftersom laget måste vinna minst en match i Uppsala.

Men trots segern var Mullsjötränaren Andreas Elf inte helt nöjd med spelet.

– Det är han ju aldrig. Han var inte nöjd med matcherna mot Pixbo heller, det är ett spel han spelar. Det är bara skitsnack, och det kan han fortsätta med, säger Hannes Öhman.

Men en åsikt är gemensam för Andreas Elf och Hannes Öhman: De tror på att tuffare spel.

– I match nummer ett brukar man känna lite på varann och det blir omedvetet passivt och avvaktande, säger Öhman.

Mullsjö är inte ett lag som är känt för att dra sig tillbaka varken spelmässigt eller fysiskt. Nu har laget chansen att gå ifrån till 2–0 i matcher och verkligen sätta press på Storvreta.

– Mullsjö kommer säkert att komma ut med mer energi, och de har publiken i ryggen, som brukar leva sig med i matcherna, säger Öhman.

Storvreta tränade sent på onsdagseftermiddagen och tränarparet Öhman och Stefan Forsman har alla spelare tillgängliga. Exakt hur femmorna kommer att se ut är oklart.

– Eventuellt blir det någon eller några formationsändringar. Vi får se, vi sitter just nu och gör en matchplan, säger Hannes Öhman.

För Valdemar Ahlroth (målskytt direkt!) var det första matchen i tisdags efter skadan mot Helsingborg. Han hade lite känningar på träningspassen under påsken, men hämmades inte av skadan mot Mullsjö.

– Inga problem, säger Öhman när UNT frågar om Ahlroth fått något bakslag efter matchen.

Storvreta har förlorat bara tre matcher under ordinarie tid, något som spelarna har med sig när de åker till Mullsjö.

– Vi är väldigt svårslagna, konstaterar Hannes Öhman.