Faour debuterade för Sirius redan i augusti då han också gjorde mål mot Carlstad i cupen. Efter det har det dock blivit skralt med speltid för det tidigare ungdomsproffset. Han har stundtals helt varit utanför truppen, men i årets sista match fick han hoppa in - och gjorde mål direkt.

– Det känns jättebra, jag har väntat på detta och det blev så som jag hade tänkt mig. Jag har varit hungrig och kämpat på på träningarna så det känns skönt att man får utdelning direkt, säger Faour som gjorde 3–0-målet.

Hur ser du på din första tid i Sirius?

– Jag har tålamod och vet vad som krävs. Jag vet att jag kan så det är bara att ha tålamod och ta chansen när den kommer.

Om du redan nu blickar mot 2018?

– Då är det viktigt för min del att spela mer och även höja mig själv, jag måste bli bättre på allt. Vi får hoppas att det blir bättre nästa säsong med mer speltid, men det blir det säkert, säger Faour.

Sirius tränare Thomas Lagerlöf säger såhär om sitt sommarförvärv:

– Han är inte nöjd med speltiden så klart, men han kom in och gjorde mål direkt så är det någonting han har så är det en nästa för att göra mål. Men det är klart att han inte är nöjd med sitt första halvår och vi hade väl också hoppats att det skulle gå bättre. Han har varit dock varit med och bidragit och jobbat hårt hela tiden så det är absolut ingenting att klaga på där. Vi får se var det tar vägen efter det här, säger Lagerlöf.

Men han blir kvar nästa år?

– Han har ju kontrakt ett tag till så det är det vi utgår från just nu, sedan får vi se. Det vill jag inte spekulera i just nu, säger Lagerlöf.