Brolin, som hunnit fylla 40 år, tog hem bronsmedaljen vid världsmästerskapen i ju jutsu på exakt samma matta som hon bärgade det där silvret på 1996.

– Jag kände igen namnet på stadion och när vi kom in där så kände jag att "shit, det är samma matta" och då fick jag rysningar. När jag var där så var jag 22 år och jag kom ihåg hur orutinerad jag var. Nu kände jag trygghet i rutinen, säger Brolin.

Trodde du att det skulle gå så bra?

– Jag var överraskad förra året då jag kom fyra i EM och tänkte att det mest var tur. Jag har inte satsat som förut och fokus har varit på barn och jobb. Nu kan jag gå in avslappnad och det har verkligen hjälpt, men lite förvånad blev jag nu också.

Uppsalabon återupptog relativt nyligen sin elitsatsning efter elva års (!) dvala. Hon fick frågan från förbundskaptenen Michael Kuntz förra året om hon ville ställa upp i EM. Väl där gick det bra för Brolin som alltså slutade fyra, något som gav mersmak och sedermera alltså även en medalj vid världsmästerskapen.

– Jag blev så sågen på kamsport igen så jag hoppade tillbaka. När de frågade om EM så tänkte jag att det skulle bli en engångsgrej, men det är ju så himla roligt så jag blev kvar, säger Brolin som tränar ihop med karatemästaren Theresia Larsson.

Och nu blir det en fortsättning av karriären för Brolin.

– Det har hintats lite om EM från landslagsledningen och då är det bara att köra igen.