Tävlingen innehöll klasserna U13, U15, U17 och Elit/U22, och Fyrisfjädern hade representanter i alla klasser.

I SJT U13-klassen spelade sig unge Elof Åberg fram till en stark semifinal i herrsingel. Elof har utvecklats väldigt snabbt denna säsong och det ska bli intressant att följa honom resten av säsongen.

Ulrik Fränden i MJT U17 herrsingel tog sig även han fram till semifinal och visade på sin väg fram ett snabbt och offensivt spel. I semifinalen tog det stopp mot slutsegraren Lukas Forslund som vann med 2–0 i set.

U17 SJT, där Uppsalaklubben har många starka spelare, resulterade i tre finaler (herrdubbel, damdubbel och mixeddubbel) och en finalseger.

I damdubbel U17 spelade Ella Hellman i par med Olivia Johnsson från Halmstad fram till final. Väl där blev det stopp, och det blev det även för Albin Thorselius och Axel Roberts.

Den tredje finalplatsen i U17-klassen togs av Albin Thorselius och Ella Hellman. Paret gick igenom hela tävlingen utan setförlust.

Även i Elit/U22 hade Fyrisfjädern finalrepresentation. I damdubbel genom Olivia Hellman och Althea Ljungqvist och i damsingel genom Alice Lindhe.