Den 21-årige anfallaren behöde inte många minuter på sig i debuten innan han satte bollen i mål efter ett fint avslut.

– Jag är glad över att göra mål i debuten och tyckte att det var ett bra läge. Laget har tagit hand om mig och jag behöver det här, säger den franskfödde marockanen efter matchen i Atlantic Cup i Algarve.

En annan som njöt var Dalkurds tränare Azrudin Valentic.

– Det är så roligt för nya spelare, speciellt för anfallare att göra mål direkt. Vi tackar Gud och jobbar vidare.

Bnou Marzouk har ett minst sagt intressant cv. Under sina ungdomsår har han representerat stora klubbar som FC Metz och kanske framför allt den italienska jätten Juventus, som han tillhärde till i somras. Efter ont om speltid i FC Lugano är han nu i Dalkurd dit han har lånats in över säsongen.

– Jag är glad över att vara här. Både laget och tränarna har tagit hand om mig och det är det som gör att jag kan prestera på den nivån jag vill. Jag lärde mig mycket i de andra klubbarna och länderna, bland annat Juventus. När jag kom till Lugano fick jag inte spela på ett halvår och jag behövde komma hit. Nu är jag här för att jobba hårt.

Vad har du för förväntingar på säsongen?

– Jag ser fram emot den här säsongen, att det kommer att gå bra och jag hoppas göra många mål.

Mot Jablonec blev det dock åter oavgjort, 1–1, för Dalkurd som dock återigen förlorade den efterföljande straffläggningen efter att Jablonec satt samtliga sina fem straffar medan Ammar Ahmed var enda man att missa för Dalkurd.

– Vi gjorde en bra match, men de gjorde mål på det läge de fick. Vi gjorde det som tränaren ville att vi skulle göra så det var bra, säger Bnou Marzouk.

Även tränaren Valentic var nöjd med insatsen där Dalkurd även missade ett friläge på slutet samt fick ett mål tveksamt bortdömt.

– Jag är jättnöjd med matchen även om vi inte vann på straffarna. Det var en fysiskt tuff match, vi hade otroligt bra koncept i försvarsspelet. Vi jobbar vidare, säger Valentic.

I och med att man inte lyckades besegra tjeckiska Jablonec så väntar en placeringsmatch för Dalkurd innan lägret i Portugal är slut och hemresan väntar på onsdag.

– Det har varit ett riktigt bra läger. Vi jobbar hårt på träningarna och jag ser fram emot att sätta i gång säsongen. Det är kallt här men ännu kallare i Sverige, skrattar Bnou Marzouk.