– Han är startsnabb och gillar små banor och sånt är viktigt i Hallstavik. Han kör stilrent och har bra grejer, säger lagledaren Conny Ohlsson om Jensen som är tänkt att vara backup till Tero Aarnio. Aarnio har ett snitt på 1,086 och Jensen går in under det på sina 0,858.

– Jag tror att han kommer att passa in ypperligt (i laget), säger Ohlsson.

Jensen kan få en svettig sommar om han ska hinna med att köra för Rospiggarna då han även har kontrakt med klubbar i Polen, England och Danmark. Men Jensen hinner med annat än bara speedway också. Under 2018 var han en av deltagarna i danska varianten av Paradise Hotel som spelades in i Mexiko.

1 december ska elitserielagen ha sina trupper klara men redan nu är alltså Rospiggarna färdiga med lagbygget för 2019. Laget har nu åtta förare klara på ett snitt över 0.500.

– Det känns jätteskönt. Det har ju nästan känts klart fram till och med nu men jag ville verkligen få det här att gå i lås, säger Ohlsson.

Som 0.500-förare har Hallstaviksklubben sedan tidigare klart med Andreas Westlund och Emil Millberg och kan nu även lägga till Adrian Gheorghe. 28-åringen körde för Griparna förra säsongen.