Det är Emilia Appelqvist, Alexandra Höglund, Jenny Jansson och Julia Lyckberg, vilka alla har ingått i årets trupp, som nu skrivit på fyraårskontrakten.
Alla tjejerna är födda 1990 och går dessutom på Celsiusskolans elitidrottsprogram. Under säsongen har de främst spelat med farmarlaget Bälingetrollen, men alla har tränat med A-truppen och även fått prova på spel i damallsvenskan.
- Jag är övertygad om att vi gör rätt som satsar på de här tjejerna. Det är spelare som verkligen imponerar, säger Söderlund och fortsätter:
- Julia är ju med i F18-landslaget och både hon och Alexandra är i dagsläget ordinarie hos oss.

Att binda upp spelarna på fyra års tid ser Bälingetränaren positivt på.
- Vi ser ju långsiktigt på det hela. Det tar tid att bygga upp ett bra lag och det måste man ha tålamod med. Sen ger det här oss arbetsro. Både jag och Ali (Amini) stannar ju i klubben och nu vet vi att vi kan satsa på de här tjejerna, säger Söderlund och tillägger:
- Sen kan ju ingen annan ta dem.

Är det ungt och lokalt ni tänker satsa fortsättningsvis?
- Visst vill vi ha unga, bra spelare. Poängen är väl att försöka få lokalt förankrade spelare, men även spelare utifrån. Men sen behövs ju erfarenheten och en ryggrad i laget också.
Och anfallaren Alexandra Höglund är nöjd med att laget är så pass ungt:
- Vi unga har lärt känna varandra väldigt bra och peppat varandra. Vi har jobbat tillsammans kan man säga, berättar hon och fortsätter:
- Det är jättekul att man har fått den här chansen och att det är samma tränare som fortsätter. De vet ju vad man går för.