Georges kom till Sirius som vinters första nyförvärv från Syrianska, men har haft svårt att leverera när han har fått chansen både i träningsmatcherna och i svenska cupen. När Sirius inledde U21-säsongen med att möta Örebro hemma på Löten fick därför Georges speltid - och gav svar på tal.

– Hela veckan har det börjat gå uppåt för mig, nu börjar det släppa lite. Jag har börjat slappna av och hitta mitt spel, det är fortfarande en bit kvar men det kommer, säger Georges.

Efter att ha fått ett mål bortdömt i den första halvleken på grund av offside så tog Georges revansch och det på ett väldigt elegant sätt. Nyförvärvet satte en klockren frispark och kvitterade matchen till 1–1.

– Det var en fin frispark, jag fick en bra träff.

Har du tränat mycket på frisparkar?

– Jag har inte gjort det på ett tag, men jag kommer att börja nu efter den här i dag. Jag har tagit många frisparkar förut i karriären, säger Georges som efter matchen fick behandling för smärta i ryggen.

I matchen debuterade annars mittfältaren Abdul Razak för Sirius. Han stod för en godkänd insats innan han lämnade planen i inledningen av den andra halvleken. Sirius vann premiären med hela 5–2 efter mål av Georges, Linus Nygren, Oscar Kindlund, Axel Björnström samt Sherko Faiqi.