– Det var förstås kul att göra mål, men det här var en match som vi måste vinna. Då hade vi kunnat hänga av Dalkurd. Men de är bättre än oss fram till 0-3. Sedan börjar vi spela, och är ganska nära att vända på det, men det räcker inte. Vi var inte riktigt där i dag, säger Charbel Georges.

Georges visade dock att han vill att ha tillbaka sin startplats - som han blev av med inför matchen mot Dalkurd. Han sprang och sköt, och försökt utnyttja det hala underlaget. Det blev utdelning på ett skott, när han drog till i straffområdet utan chans för bortamålvakten Sixten Mohlin. Mohlin fick även sträcka ut ordentligt två gånger ytterligare när Georges laddademed med högerfoten.

Men mer blev det inte - varken för Charbel Georges eller Sirius.

Det är inte första gången som Sirius sätter sig i svåra underlägen i matchen. Det har gått att rädda upp tidigare, som mot IFK Göteborg gånger två - men inte den här gången.

– Jag vet faktiskt inte varför det blir så, det är väldigt svårt att sätta fingret på varför vi gång på gång sätter oss i svåra situationer, säger Charbel Georges.

Charbel Georges och flera andra på Studenternas skrek på straff i slutskedet när Sirius lagkapten Moses Ogbu gick omkull i straffområdet - men domaren valde att fria.

– Det är någonting som händer där, men domaren ser väl bättre än oss antar jag, säger Charbel Georges.

Nu väntar en tuff bortamatch för Sirius härnäst. Malmö står för motståndet.

– Det är en av säsongens absolut tuffaste matcher, vi måste höja oss i den matchen jämfört med den här insatsen, säger Charbel Georges.