Under onsdagen möter Sirius Örebro hemma i IFU Arena. Ett lag man har mött två gånger den här säsongen (en seger, en förlust).

– Det är ett offensivt skickligt lag men vi ska se till att föra spelet och låta dem försvara sig, säger Siriuscentern Filip Björk som gjort poäng i tre raka matcher.

Totalt har Björk producerat 11 poäng på 20 bataljer den här säsongen.

– Jag skulle absolut inte säga att jag är nöjd. Det är klart man vill göra mer poäng men nu ska jag försöka fortsätta på det här spåret.

Hans Sirius kommer från en stärkande seger mot ett av seriens bästa lag: Falun.

– Det är klart att man får en liten boost av det och det är en bekräftelse på att vi bör något väldigt bra. Men vi får inte bli mätt nu bara för att vi tog poäng mot dem. Det gäller att fortsätta leverera.

Segern i Dalarna innebar att de blåsvarta nu vunnit fem av sina sex senaste matcher. Blytunga vinster i jakten på slutspel.

– Det är svårt att sätta fingret på exakt vad det beror på. Men mycket har nog att göra med att vi är en jäkligt bra grupp som strävar mot samma mål. Samtidigt har vi en spelidé som alla tror på.

Vad tror du om era slutspelschanser?

– Jag tycker vi har ett ganska bra slagläge. Gör vi bara vårat jobb ska det nog gå vägen.

Senast Sirius mötte Örebro gjorde en viss Kevin Söderling fyra (!) mål. Han saknas på grund av en stukad fot och missar både Örebromatchen och Dalen (borta) till helgen.

– Det är ett avbräck. Nu får andra se till att kliva fram i stället, säger Sirius tränare David Ahlmark.