Två matcher, två förluster. Gusk har haft en tuff start på säsongen men i den tredje omgången kom lagets första trepoängare. Jens Hägg låg bakom två av lagets mål i 3–0 vinsten på Lötens IP.

– Vi har delvis spelat bra i de andra matcherna också men inte haft det där flytet. Idag har vi lite flax. På mitt andra mål rädda målvakten men jag får med mig returen och sätter den. Det är sånt där vi inte riktigt har fått med oss i de två första matcherna, säger 23-åringen.

Vad säger du om matchen?

Artikelbild

| Gusk jublar efter ett av lagets mål mot Gute.

– Jag tycker att de var ganska ofarliga om jag får säga det. Vi kontrollerar matchen bra och utför den på det sättet vi kommit överens om. Vi stänger av deras hot och skapar mycket egna lägen, säger Hägg.

Så sent som förra säsongen spelade Jens Hägg i motståndarlaget Gute. Kontraktet, som var skrivet över ett år, revs dock redan efter sex månader.

– De hade en spelare som de trodde mer på och som gjorde det bra i min position. Det kändes jobbigt att inte få visa vad man går för och därför var det skönt att visa att man fortfarande håller. Man har ändå bott där i sex månader så det är lite speciellt, säger Hägg.

Gusk-forwarden gjorde, i och med dubbeln, sina första två mål för säsongen.

Artikelbild

| Mikael Mellberg

– Det var riktigt viktigt. Jag har gjort en del mål under försäsongen men det har inte riktigt släppt förrän nu.