Två raka segrar har gett Hagunda ett drömläge i kvalet mot Warberg. Under torsdagen kan man vid seger fira ett avancemang till superligan hemma i IFU Arena, men man tar inte ut något i förskott.

– Precis, det är så jag säger. Jag snackar inte för mycket om sånt utan vi får prata igen på fredag, säger Fredrik Holtz.

Han kom hem efter flera år i Schweiz med uppdraget att föra upp Hagunda till superligan. En match återstår innan han kan prick av det målet.

– Vi ska spela som vi har gjort innan, då kommer vi att slå in matchbollen, säger Holtz.

Är det någon anspänning hos er inför matchen känner du?

– Jag tycker att det är ett så bra lag och vi har en hög målsättning, det är bra huvuden på killarna. Det är ingen hybris och jag tycker att det är som vilken match som helst, det är så killarna också reagerar ser det ut som. Det blir häftigt.

Holtz har varit med om viktiga matcher förut med bland annat flera SM-finaler och guld för Storvreta.

– För mig blir det precis likadant som innan. Det gäller att jag gör mitt jobb och att alla andra gör sitt också. Jag kan inte spela på något annat sätt än jag spelar heller utan jag tar det också som vilken match som helst.

Hagunda kan räkna med storpublik och bra tryck i den historiska matchen där man för första gången kan ta sig upp i superligan.

– Biljetterna tickar väl på så man får skynda om man ska ha en plats. Det är precis så man vill spela varje match, med fulla läktare och bra tryck. Det kommer att bli en innebandyfest, säger Fredrik Holtz.