Ett skott i nättaket från nästan halva planen. Den tonen satte Siriusbacken Daniel Stenlund på säsongens andra derby mot Storvreta efter bara 2.52. Det var just den drömöppning blåsvart ville ha inför 2 000 åskådare. Drygt 30 minuter senare stod det 1–6 ...

– Vi slarvade lite och de straffade oss och det är sånt man måste slipa borta. Storvreta är bra så det gäller att dra ned på misstagen, säger Stenlund efter matchen.

Sirius visade att de är bra de också för tillfället när de i den tredje perioden gick från 3–7 till 6–7 och sånär fick med sig en poäng. Chanserna fanns under slutdelen av matchen när blåsvart tog ut målvakten Tobias Steineck i ett sista försök.

Artikelbild

| Daniel Stenlund gjorde sina två första mål för säsongen men det räckte inte för Siriuspoäng.

– Vi lyckades få bra tryck i tredje och fick momentum. Synd att vi inte vi lyckades ta det hela vägen, säger han.

– Studsarna var inte med oss.

Han är besviken – såklart. Att han, som gått mållös under säsongen fram till nu, gjorde två mål (1–0 och 3–7) var ändå välkommet på ett sätt.

– Jag har haft det tungt med målskyttet men det har bara varit att gnugga på och sim-sala-bim så bara lossnar det. Jag vill alltid bidra framåt och hjälpa laget så det är klart att det varit tungt.