Uppsala Basket meddelade under torsdagen att Johan Immelgård tillträder som klubbdirektör, något som ordförande Daniel Fixelius är mycket nöjd med.

– Vi är väldigt glada över att knyta till oss Johan. Han kan föreningen och har ett enormt driv och idéer för hur vi kan utveckla klubben. Vi måste bli mer professionella i allt vi gör och förra säsongen hade vi en för liten organisation när vi behövde spara pengar. Den här rekryteringen är viktig för att locka fler företag som vill vara med på vår resa, säger Fixelius i pressmeddelandet.

Johan Immelgård har tidigare suttit i Uppsala Baskets styrelse och varit nätverksansvarig i Sirius Fotboll. Han säger att det var självklart att tacka ja till jobbet.

– Jag tvekade inte en sekund, det är en stor ära att representera den här klubben som ligger mig varmt om hjärtat. Dessutom kan jag klubben väl eftersom jag själv suttit i styrelsen.

– Jag tar med mig min erfarenhet som hotelldirektör och entreprenör där kundupplevelsen ska vara i fokus. Jag ser verkligen fram emot att utveckla klubben tillsammans med övriga organisationen och styrelsen, säger Immelgård.