Trots en rätt liten trupp lyckades Storvreta vinna bortamatchen mot Dalen med 9–6 i förra omgången och man gjorde det trots att man tidigt hamnade i ett tremålsunderläge.

– Det var en bra seger med tanke på förutsättningarna, säger tränaren Andreas Harnesk.

Filip Stenmark, Mattias Samuelsson och Rasmus Sundstedt saknades alla då och på onsdagen hyste inte Harnesk några större förhoppningar om att de skulle hinna bli i speldugligt skick. Alexander Rudd saknades även han men kommer troligtvis att finnas på plats i IFU Arena.

– Vi räknar med att han kommer att kunna finnas med, men sen om han startar får vi se. Det blir lite sparkapital att slänga in kanske, säger Storvretatränaren.

Om bara två veckor spelar Storvreta om sin första titel för säsongen då Champions Cup i Gävle ska avgöras. Innan dessa har Storvreta bara Pixbo och Örebro, i mellandagarna, kvar att möta.

– Det är viktigt att ta vara på de här matcherna, säger Harnesk som dock känner att man för stunden får jaga resultat mer än att sätta bitar i spelet.

– Att tänka att vi ska spela en perfekt innebandy blir svårt, säger han.

Torsdagskvällens motståndare Pixbo vann säsongens tidigare möte med i Mölnlycke med stora siffror. Men det var tidigt på säsongen.

– Pixbo spelar jäkligt mycket på sitt förvarsspel och energi och hålla motståndarna utanför. Det gäller för oss att kunna ta oss in mot mål, säger Harnesk.