Hemlig spelare klar för Dalkurd

Arbetet är i full gång för Dalkurds nye sportchef Gazmend Bahtiri. Nu avslöjar han att klubben har en hemlig spelare klar.

Dalkurdfans i Uppsala.

Dalkurdfans i Uppsala.

Foto: STAFFAN CLAESSON/UNT-arkiv

Fotboll2019-11-12 17:00

Bahtiri tillträdde officiellt den 1 november efter mångårige sportchefen Adil Kizil. Klubben har för tillfället nio spelare under kontrakt inför 2020 och arbetet med att sätta truppen är i full gång.

– Vi tittar på väldigt många positioner och har många lyckor att fylla. Vi vill även behålla några spelare som har utgående avtal så jag skulle säga att vi tittar på de flesta positioner, säger Bahtiri.

Dalkurd har dock tio spelare under kontrakt då den nye sportchefen avslöjar att en hemlig spelare redan är klar och ska presenteras i januari.

– Det är en duktig spelare som skrev på redan i somras, men av olika skäl har vi inte presenterat honom än.

De spelare som har kontrakt med klubben är de båda målvakterna Andreas Andersson och Filip Anger samt Christoffer Styffe, Dillan Ismail, Irfan Jasarevic, Emil Berger, Rawez Lawan, Julius Brekkan och Kerfala Cissoko. Det har pratats om Dalkurds ekonomi i flera omgångar, men det är inget som påverkar den nya sportchefen.

– Så länge jag får tydliga förutsättningar kring ekonomi och budget så påverkas jag inte. Jag vet att de har haft det lite tufft ekonomiskt tidigare.

Hur har de första veckorna på jobbet varit?

– Det är otroligt roligt. Jag har jobbat med det här innan hos Karlstad BK, men det här är på en annan nivå. I slutändan är det dock samma jobb att hitta bra spelare som ska ge resultat till föreningen. Det är inspirerande och jag ska göra det bra, säger Bahtiri. 

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!