Nordström återvände till Uppsala i somras, men gjorde det med en skada. Matchen mot Norrköping var hennes blott tredje för säsongen - och den klart bästa. Nordström sänkte hela 19 poäng och blev därmed bästa poängplockare i Uppsala.

– Det är var tredje matchen så jag kommer in i det mer och mer. Jag har varit ganska markerad de första matcherna så nu sköt jag mer utifrån. Jag har inte skjutit så mycket de första matcherna så jag har tänkt på det i veckan att jag ska komma tillbaka till det, säger Nordström.

Varför lossnade det just i dag?

– Jag försöker att bli bättre hela tiden och det handlar om att lära känna laget mer och mer också, vara nyttig när man är på planan och se vad laget behöver av mig. Sedan handlar det om matchtempo, men det blir bättre och bättre för varje match.

Tränaren Henrik Johansson var också nöjd med Nordströms insats mot Norrköping.

– Det märks tydligt att hon kommer in mer och mer i matchtempo. Man ska komma ihåg att det tar lite tid att vänja sig vid tempot i match. Hon blir tryggare och tryggare och märker också lite mer hur vi ska använda henne. Det kommer mer och mer, säger Johansson.

Hur ska ni använda henne?

– Just nu har vi använt henne mer som point guard och låtet Heather (Butler) springa mer som scorer. Just i dag hittade Agnes många egna drives och förhoppningsvis lär sig våra spelare hur hon spelar mer och mer och då kommer de också vara mer redo att skjuta.

Till nästa match mot Eos den 20 januari hoppas Uppsala att nyförvärvet Korinne Campbell ska vara spelklar.

– Vi blir bättre och bättre, men har varit lite tunna inside. Nu har vi fått förstärkning och vi behöver mer power under korgen, säger Agnes Nordström.